• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічні дива у Васильківській філії

Новорічні дива у Васильківській філії

2018-12-31

Святково прибрана нещодавно відремонтована спортивна зала Васильківської гімназії №1. Різними кольорами сяє лісова красуня. Наповнюється гомоном, сміхом, жартами гостей новорічного свята приміщення філії. Це на новорічний ранок поспішають мами, тата, бабусі, старші брати і сестри школярів та просто небайдужі жителі села Васильки.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася завідуюча філією Цапко Н.І. та в.о. старости сіл Васильки, Христанівка та Гаївщина В.Г.Петрашева. У їхніх виступах звучали привітання, найкращі побажання в новому році та слова вдячності міському голові Радьку В.І. за оновлення школи та постійну опіку її проблемами.

/Files/photogallery/IMG_9762.JPG/Files/photogallery/IMG_9771.JPG

А потім гості свята поринули в казковий світ дитинства, де збуваються всі бажання і мрії. Саме в танці "Нічкою темною" учні 1 класу (Ємець І., Мєшкова П., Мудрик О., Ошовська Є.) висловили найзаповітнішу мрію всіх українців про мирну і щасливу долю України в новому 2019 році. Затамувавши подих, зі сльозами на очах спостерігали присутні, як вправно кружляли у танку першокласниці, який підготували разом зі своєю вчителькою Фесенко Л.В.

/Files/photogallery/IMG_9799.JPG/Files/photogallery/IMG_9892.JPG

І ось ведуча свята Лисенко В. запрошує всіх продовжити подорож казковими сторінками. Перед присутніми з пісенним вітанням виступили учні 2, 3 класу. Та не задовольняє таке вітанн вередливу принцесу (Герасименко А.). Вона хоче дива, хоче розваг. Пробують розважити її цигани своїми запальними танцями (Білей Д., Дігтяр М., Мудрик Д, Мудрик К., Лисенко В. та Ємець А.), папуаси - жителі екзотичних країн (хлопці-старшокласники: Фесенко Є., Копитов В., Деяк М., Степанишин Н. та Харчина М. Та все не до вподоби Принцесі. І тільки принц (Сергієнко А.) зумів розтопити серце невблаганної Принцеси теплими словами та справжніми фіалками. І закружляли у веселому новорічному танку казкові герої, зазвучала весела музика, залунали новорічні пісні у виконанні учнів початкових класів. Конкурси, ігри, розваги піднімали настрій присутнім. Не змогла зіпсувати свята, навіть Баба Яга (мама 4-х школярів - Мудрик В.О.), яка надівши костюм Діда Мороза, спробувала перешкодити веселощам. Та дітлахи розпізнали підступний задум Бабусі-Ягусі і дружно покликали справжнього Діда Мороза. І ось величною ходою до залу заходить володар зими - Дід Мороз. Знову звучать привітання з Новим роком, знову звучать найщиріші побажання миру, добра і благополуччя кожній родині, селу, школі. Закінчується новорічне свято, яке підготувала і провела вчителька початкових класів Прокопенко Г.М.

/Files/photogallery/IMG_9917.JPG/Files/photogallery/IMG_9976.JPG

Але яке ж свято без новорічних подарунків? І подарунки з'являються з торбини Діда Мороза, що були люб'язно надані ТОВ "Гаївщина-Агро" (директор Заславець А.П.) для всіх дітей школи.

Закінчився новорічний ранок та не скінчилися новорічні дива. Несподівано до першокласників з подарунками в руках завітав депутат обласної ради Власенко А.М. А 29 грудня учні початкових класів мали змогу знову поринути в казку, але вже в стінах Лохвицької гімназії №1 (директор Лисенко Н.І.). Зачарували наших малюків своєю казкою одинадцятикласники гімназії. А на завершення всіх чекали солодкі подарунки від Лохвицької міської ради (міський голова Радько В.І.).

/Files/photogallery/IMG_4000.JPG

Світ дитинства - казковий світ. І ми вдячні всім дорослим, хто допомагав вчителям і працівникам Васильківської філії творити казку, дарувати усмішку не тільки дітям, але й дорослим.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi