Батьківські збори

2019-04-04

4 квітня 2019 року у Васильківській філії Лохвицької міської ради відбулися батьківські збори з порядком денним:

Порядок денний

1. Булінг в школі. Як з ним боротися?

Завідуюча філією Цапко Н.І.

2. Про роботу школи по організованому завершенню 2018-2019 навчального року. Ознайомлення з Листом Міністерства освіти і науки України «Щодо методичних рекомендацій про проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти в 2018-2019 навчальному році

Завідуюча філією Цапко Н.І

3. Про порядок проходження медичних оглядів школярів у 2019 році. Ознайомлення із спільним наказом КНП «Лохвицька районна лікарня», КНП «Лохвицький центр ПМСД» Лохвицької районної ради, відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради від 25.03.2019 №75/54/30 «Про медичне обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради в 2019 році»

Завідуюча філією Цапко Н.І.

4. Про літнє оздоровлення школярів

Завідуюча філією Цапко Н.І.

5. Про дотримання правил техніки безпеки під час літніх канікул

Завідуюча філією Цапко Н.І.

Для розгляду першого питання порядку денного були запрошені : директор Лохвицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Богодіст О.О. та провідний спеціаліст із соціальної роботи Попова О.М.. Богодіст О.О. розповіла присутнім на основі відео- презентації про причини виникнення булінгу в школі та про основні його ознаки як в булерів так і тих, відносно кого здійснюється насильство.

Попова О.О. розповіла про значення для дітей патронатного виховання, будинків сімейного типу, наголосивши на тому , що дітей найкраще виховуватися в сім’ї, а не в інтернатному закладі.

Інші питання порядку денного розглядалися з використанням нормативних документів Міністерства освіти і науки України, наказів відділу освіти Лохвицької міської ради інших матеріалів, наданих міською радою. Зокрема, до відома батьків було доведено інформація про оздоровчі заклади Полтавської області, які беруть участь у забезпеченні організації заходів з відшкодування частини вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, у 2019 році.

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi